Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Kategori: Tysnesfest

15.07.2012

Publisert: 15.07.2012 @ 15:52 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 2

Heii! Det var kjempegøy på konsert i går også! Jeg, Isabella og Amalie stod helt fremme i midten når cir.cuz skulle komme. Mats gikk ned fra scenen og bort til oss mange ganger! :'D Han sto rett fremfor meg og Isabella. Så vi kunne bare se rett opp så sto han der liksom! Jeg fikk ta på han i handa maaaaaange ganger. Det kunne alle de andre som sto fremme også. KJEMPE GØYYYY! Var jo med Amalie, Isabella, Anna, Marita og Emilie. :) Og så kom jo Aqua, og sang mange sanger. Og så når barbie girl kom på, så løp vi alle frem til den store klynga med folk fremfor scenen, og sang med og hoppa. Hele konserten slutta med fyrverkeri. Prøvde å få noen bra bilder, men fikk bare ett.. I dag har jeg ikke noen spessielle planer, bare sitte hjemme og slappe av etter en lang tysnesfest. Mamma og johannes reiser til syden(husker ikke hvor) med iris(kjæresten til Johannes) og familien i dag. De reiser vel i 6-tiden eller noe. Da blir det bare jeg, pappa og kristoffer som er hjemme. Vi skal nok finne på noe å gjøre. ;) Bildene er på iPhonen, så jeg legger bildene ut senere. ;)

Kjedelig innlegg uten bilde..

 

 

Verdens gøyeste tysnesfestkonsert!

Publisert: 14.07.2012 @ 12:16 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 0

Halloen! Igår var tidenes beste tysnesfestkonsert! Vet egentlig ikke hvorfor, sikkert fordi jeg var med Amalie og Isabella hele tiden. :) Vi hadde det kjempe gøy! Og så sto vi fremme hele tiden når Gabrielle var der og hylte og hoia. xD Tok ikke så mange bilder da, men noen :) Men det er iphone bilder, siden det ikke var lov å ta med digitalt kamera... -.- Jaja ;) Nå snart skal jeg ned til våge med Amalie. Det er jo marked i dag! :D Elsker å gå på marked. Så det blir noe innkjøp hvertfall! :) Men ikke klær og sånt da.

Gabrielle. <3

13.07.2012

Publisert: 13.07.2012 @ 17:38 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 0

Heii! I dag har jeg gjort veldig mye.. Jeg våkna halv 12, så fiksa jeg meg og spiste frokost og sånt.. Og så gikk jeg ned til våge 12.30, og var med Amalie der. :) Klokka 14.00 gikk vi ned til dansegjengen fordi vi skulle gjøre oss klare til vi skulle fremføre på kaien klokka 15.00. Tror vi klarte det ganske bra.. Var gøy å opptre men også litt skummelt! ;s Jaja, så etter det gkk jeg og amalie tilbake til tivoliet. :) Og om en time nå eller noe så skal jeg på konsert igjen. Gabrielle er der i dag :D Og Amalie og Isabella skal jo komme! ♥ Så da har jeg noen å være med. :) I går kjedet jeg meg fordi jeg ikke hadde noen å være med... Jaja. Nå skyper jeg litt med isabella og snakker med konsterten i dag og litt sånt.. ;) Tysnesfest er bare SÅ gøy!


//we♥it.

Random bilde. ;)

12.07.2012

Publisert: 12.07.2012 @ 15:16 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 0

Hei! Senere i dag skal jeg på konsert :D Pappa fikk 3 sånne festivalpass av jobben, og da fikk jeg det ene, så jeg skal på alle konsertene. ^^ I morgen er det Gabrielle og mange andre, og på lørdag er det Cir.Cuz og mange andre. :) I dag vet jeg faktisk ikke hvem som skal være xD Men gøy fordi om! :) Håper jeg finner noen jeg kan være med da. ;) Skal kanskje ned til Våge med Isabella på tivoliet senere. :) Vi får se hvordan det går! ;)

Phillip <3

Today is the day.

Publisert: 11.07.2012 @ 12:33 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 6

Helluuu! Jeg våkna for en halvtime siden, og i dag er det Tysnesfest! :D Tysnesfest begynner liksom i dag, men det skjer egentlig ingenting i dag da. Kanskje tivoliet åpner. :'D Det er jo i morgen konsertene begynner og sånt da så. Men pappa eller mamma kan sikkert kjøre meg ned til våge senere og se om tivoliet har åpnet. ^^ Og så får jeg bare håpe på å møte noen der eller bare ringe noen. :P

  

- Skal dere på tysnesfest? :)

hits