Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Arkiv mned: september 2012

17.09.2012

Publisert: 17.09.2012 @ 21:21 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 4

Dårlig med blogging i helga, jajajaja.... Hei, forresten!

I morgen er det elevkveld, og jeg har nettopp snakket med amalie på skype om hva vi skal ha på og sånt. ;) Hun skal være med meg hjem fra skolen i morgen, og sikkert isabella også, slik at vi kan gjøre oss klare og fikse oss her. Tema er da MAFIA, og derfor er alt i svart.. Hahah! Jeg gleder meg hvertfall kjempe mye! Håper det blir en bra kveld. :)

Kjedet meg litt her i ste.. Så jeg prøvde ulike farger på håret fra et bilde vi tok i K&H'en på skolen idag. ;) Var litt kult med rosa.. o.o

 

OPPAN GANGNAM STYLE!

New in

Publisert: 13.09.2012 @ 17:22 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Hellu! I går var jeg i bergen med mamma, for å kjøpe noen bukser til meg. Og så endte som normalt opp med at vi gikk på kino også! :) Vi så Ted, og den var kjempe gøy. Anbefaler å se den! 

Nå har jeg nettopp sett noen videoer av pewdiepie, og skal se flere nå. Måtte jo oppdatere bloggen. ;)

Svart og grå bukser kapphal 299,-

Kjøpte også en topp, men glemte den.. :p

Har dere sett Ted?

11.09.2012

Publisert: 11.09.2012 @ 20:12 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 2

Grunnet dårlig blogging, er pga jeg rotet bort laderen til kameraet mitt, og det var totalt dødt.. Men i dag ryddet jeg rommet, og fant ut at den lå i en veske som lå og slang på gulvet.. Hahah. Men er hvertfall sinnsykt glad for at jeg fant den! Rydding kan være nyttig innimellom.. ;) Så ja. Nå er jeg 98 % sikker på at jeg skal blogge hver dag, siden jeg har kameraet mitt. Håper du fortsatt henger med! ;)

For en gangs skyld, faktisk et åpent smil.. Ikke munnen lukket.. :)

Hohoho..

Publisert: 01.09.2012 @ 13:56 Kategori: Helg Kommentarer: 2

Ja, som dere mest sannsyneligvis har merket, så er jeg ikke flink i det hele tatt til å oppdatere bloggen. Det skjer liksom så mye. Skole, lekser, venner osv. 

I går begynte jo norske talenter igjen, og det var kjempe gøy! Det er liksom det som gjør hele fredagskosen skikkelig koselig! Denne helga skal jeg ikke gjøre noe som helst. Bare slappe helt av. Akkurat nå chiller jeg med Syndicate, yogscast og tobuscus på youtube. Hahah, my everyday. Og så er jeg sur, fordi jeg ikke kommer meg innpå minecraft. Det er noe som er herpa med pc'n min, så jeg kommer meg ikke innpå.. Såja. Men prøver å fikse det da. I kveld begynner jo mgp jr. også. Det gleder jeg meg til. :3Hva skal dere gjøre denne helga? :)

hits