Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Arkiv mned: august 2012

25.08.2012

Publisert: 25.08.2012 @ 15:09 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 1

Hei. JA JEG VET. Jeg er ikke flink til å oppdatere bloggen. Prøver å skjerpe meg. Men ialle fall, på torsdag var jeg i våge etter skolen med Isabella. Der satt vi å snakket, så møtte vi på Heidi og snakket litt med henne. Egentlig har det ikke skjedd så mye i det siste, er vel derfor jeg ikke blogger så mye. Bortset fra i går, da vi kjørte Kristoffer til mammaen sin. Vi gikk bare raskt innom Lindex og kjøpte sminkefjerner. Ellers har det ikke skjedd noe egentlig. I dag skal jeg bare slappe av, og sikkert se en film med mamma og pappa i kveld. :)


//we♥it.

Den så sinnsykt god ut. o.o

20.08.2012

Publisert: 20.08.2012 @ 16:01 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 1

Helloooo!

I dag har jeg virkelig ingen anelse om hva jeg skal finne på. Lurte på om jeg skulle stikke opp til Isabella en tur. Får se. :3 Nå bare ser jeg på blogger og sånt. Og fikk sånn videokick egentlig.. Men kameraet mitt er jo helt på trynet når det gjelder filming.. Det filmer i kanskje 10-30 sekunder, så stopper det.. Sykt irriterende! Noen som har en anelse om hvorfor det skjer? Og hvordan jeg fikser det? Og så kan du også komme med tips til video :D (går ann å bruke webcameraet på pc'n, men det er jo flott kvalitet på..)

På skolen i dag hadde vi jo spansk i 3-4 time. Det var kjempe gøy! Lærte bare sånn ''Hva heter du?'' og ''Jeg heter...''  og sånt. :P Lærte kanin også, hahah. Og mye annet da. ;) Syns hvertfall det var gøy! :)Du vet hva jeg alltid sier, et innlegg uten bilde, er bare kjedelig. (;

19.08.2012

Publisert: 19.08.2012 @ 21:30 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Hayy! :)

I morgen er det skole igjen. Jeg syns faktisk ungdomsskolen er litt gøy. Hvertfall nå, til å begynne med. Men blir nok lei etter en stund kan man si.. Men det er bedre en barneskolen da.. I morgen skal vi ha spansk. Noe jeg gleder meg veldig til! Nå bare kjeder jeg meg, så jeg sitter og redigerer bilder, hahaha. Dere kan få se noen.. xD

Så peeen!

 

Eheheh..

Publisert: 18.08.2012 @ 18:57 Kategori: Skole Kommentarer: 0

Heii! En stund siden nå? Hahah.. Jeg kom hjem fra Holland for en 13 dager siden egentlig.. Men så har jeg bare vært så opptatt at jeg ikke har blogget.. Men nå er jeg tilbake og blogger som vanlig! :) Skolen begynte jo igjen på torsdag, og vi har Kari som kontaktlærer. Og så har vi maaaange andre lærere. Vi har jo begynt på ungdomsskolen nå! Det blir gøy, men også litt skummelt.. Det er jo valgfag og språkvalg, og i valgfag for jeg Media og informasjon. Det har med bilder, filmer, data og sånne ting å gjøre. Det er kjempe gøy! Og i språk tok jeg spansk.

På torsdag på skolen ble vi bare kjent der og sånt. Så hadde vi valgfag i de to siste timene. Og på fredag, så hadde vi norsk først, og i 3 time, gikk vi opp på ravnanuten (et fjell) bare for å spise lunsj der oppe.. Kjedelig å gå opp og ned, men når vi først var der var det jo koselig! Og så med en gang vi kom ned, så var det dobbelttime med gym.. Men gymmen var faktisk gøy i år! Sikkert fordi vi har Helge olav, som gjør at vi kan ha leker som har med løping og trim og sånt å gjøre. Istedenfor å bare løpe frem og tilbake sånn som vi gjorde i 7.. :P Hahah.. Men ungdomsskolen er gøy, det! Håper hvertfall det blir det. :)

1011818-11-1344954666102_large

//we♥it.

Måtte jo ha et bilde, hahah.. 

hits