Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Arkiv mned: juli 2012

Pakker

Publisert: 27.07.2012 @ 19:45 Kategori: Ferie Kommentarer: 0

Heihei! Nå har vi komt hjem fra bestemor etter en god middag. :) Og så kjørte vi Johannes og Iris til fergen fordi de skulle til Amalie. Og før i dag ble Kristoffer kjørt til Bergen til faren sin. De skal til Spania i 2 uker! :) Så nå er det bare jeg, mamma og pappa igjen. Vi kjører i 8 tiden i morgen tidlig.. Uh, alt for tidlig! Jaja, gleder meg hvertfall! Nå holder jeg på å pakke, og så skal jeg slappe av med fredagskos med mamma og pappa. ♥
Problemer med videoen..

Publisert: 26.07.2012 @ 17:50 Kategori: Diverse Kommentarer: 2

Måtte bare si at det ble problemer med videoen.. At den sikkert ikke kommer i det heletatt.. Det var noe med kameraet. Jeg begynner å filme, og så filmer det i noen sekunder og så kommer det opp ''Videoen er blitt stoppet automatisk.'' Jeg spilte inn mange videoer, og til slutt klikka jeg og ga opp.. Såehh. Menmen!

Kjedelig innlegg. :p

25.07.2012

Publisert: 25.07.2012 @ 18:20 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 2

Heihei!  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur til Bergen med mamma, pappa og Johannes. Vi skulle bare kjøpe en propell til båten til johannes, og så skulle vi besøke amalie! :) Var en koselig tur, men kjøpte ingenting. Og så har det jo vært kjempe fint vær i dag! Steikende sol med god varme. :D Tenkte jeg skulle sitte meg ut på terrassen etterpå. 

I morgen skjer det vel egentlig ingen ting. På fredag skal vi ned til bestemor å spise middag. Og på lørdag skal jeg, mamma og pappa sammen med jarle og dem kjøre helt til Holland! :D Vi har gjort det en gang før, men da tok vi Colorline (danmarksbåten) fra Kristiansand til danmark. :P I år skal vi bare kjøre. Så da kjører vi gjennom sverige til danmark, så til tyskland og så til Holland. Vi må overnatte da. Men det blir bare èn natt. Ellers blir det bare kjøring. Men jeg gleder meg! Vet ikke helt når jeg er hjemme igjen, men jeg tar med kameraet så jeg kan ta bilder! Og så tar jeg kanskje med pc'n. Skal prøve å få blogget mens jeg er der. :) Vellvell, får stikke ut nå som det er så fint vær! :)

Måtte bare ha med et bilde av hunden til Isabella. ^^ Den er sååååå søt! ♥

 

24.07.2012

Publisert: 24.07.2012 @ 18:28 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hei! Ble null blogging i går siden jeg var hos tante hele dagen. Jarle og de reiste i dag. Og i går kveld (natt) kom mamma hjem! :D Så jeg har fått mye klær og andre ting. :) Tenkte jeg kunne lage en videblogg om hva jeg fikk! :) Men den kommer sikkert i morgen.. Kanskje i dag! ;) Nå bare venter jeg på at Isabella skal logge på så jeg kan spille minecraft med henne. Fordi jeg kjeder meg sånn.. :P


//we♥it.

Følte bare for å ha et bilde... hahah.

Bildene fra bursdagen til Phillip

Publisert: 24.07.2012 @ 18:22 Kategori: Bilder Kommentarer: 0 

Phillip blir 2 år i dag!

Publisert: 22.07.2012 @ 15:33 Kategori: Bursdag Kommentarer: 2

Heii! Nå bare skriver jeg et kjapt innlegg før vi skal opp til Phillip gutten som blir 2 år i dag! Tiden går så fort... Og grunnen til at jeg ikke blogga i går, er fordi jeg var nede hos tante (som har besøk av jarle, hilde, jonas og emilie. Jarle og pappa bygger på terrassen til tante.) hele dagen. Jeg overnattet der, og skal sikkert det i dag også. Men gikk hjem halv 3 ellernoe, sånn at jeg kunne dusje og fikse meg til bursdagsfesten. :) Tar med kamera, så blir bilder! :)

Gratulerer med dagen beste gutten! ♥ Tante er kjempe glad i deg. ♥

Må også minne om at i dag er det 1 år siden ulykka på utøya og i oslo.. Støtter! ♥

Teenagerpost #5

Publisert: 20.07.2012 @ 19:26 Kategori: Teenagerposts Kommentarer: 3

Hekta.. o.o

Publisert: 19.07.2012 @ 20:38 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 2

Heisann! Sorry for dårlig med blogging i det siste. Spiller bare minecraft med Isabella og Kjersti hele tiden.. :P Jeg begynte å spille på singleplayer før i dag, og fant ut at det faktisk var ganske gøy. :) Er så vant til å spille på multiplayer, der man kan snakke med folk og sånn. Og det kan man jo ikke på singleplayer! Så derfor synest jeg ikke singleplayer var så gøy før, men nå gjør jeg. :) Ellers så har jeg ikke gjort på så mye egentlig.. Isabella reiser til faren sin i morgen, som betyr at hun er lengre oppe en hun er her. (a)  Menmen! Får spille igjen jeg. :D

Ett søtt bilde som Isabella sendte meg for en stund siden. :D

Stord

Publisert: 18.07.2012 @ 16:37 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Yo! :) I dag har jeg og pappa vært på stord. Vi skulle kjøpe mat og høy til Max, pluss at vi begge hadde ikke noe annet å gjøre på. Vi var på H&M først, fordi jeg skulle ha øyenskyggekost. Og så etterpå skulle pappa bestille pizza med hjem, og mens han gjorde det, så stakk jeg innom Notabene en tur og så på bøkene som var der. Og da falt jeg totalt i en bok jeg så. Så den fikk jeg kjøpe! :) Har allerede begynt å lest i den, og syns den er kjempegøy allerede! :) Og så var vi innom Meny og kjøpte ostehorn. (Du kjenner oss, er man på stord, må man alltid kjøpe det.) 
// bok notabene.


//
øyenskyggekost H&M

 

- Har du lest boka ''Sirkelen''? 

- Hva syns du om innkjøpet?

Teenagerpost #4

Publisert: 17.07.2012 @ 19:38 Kategori: Teenagerposts Kommentarer: 0

Kjeder meg..

Publisert: 17.07.2012 @ 16:46 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hellu. Jeg har nettopp spist middag, og nå kjeder jeg bare livet av meg.. Har ingenting å gjøre på eller noe.. Derfor bare sitter jeg her og kjeder meg.. Får vell gå en tur med Lenus eller noe. :)

 

- Har dere tips til hva jeg kan gjøre på?

- Hva skal dere i dag?

Facebook side

Publisert: 16.07.2012 @ 18:20 Kategori: Diverse Kommentarer: 0

Hei! Jeg har sett mange blogger som har sånn 'fanpage' på facebook. Og siden jeg begynner å få flere og flere lesere og sidevisninger, så tenkte jeg at jeg og kunne ha en fanpage på facebook. :) Den er ikke helt superbra, siden jeg nettopp lagde den da, hahah. Men det får være bra nok. :) 

Trykk på bildet for å komme til siden! :) Bare til å like! :D

Innkjøpene fra markedet

Publisert: 16.07.2012 @ 16:55 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 10

Hello! Som sagt så var det marked på kaien i våge på lørdag, og der kjøpte jeg noen få ting. 


Solbriller


Lommebok


Vennesmykke. (Isabella har det i midten, og amalie har det på andre siden. :))

Kjøpte også litt smågodt, men det har jeg spist opp, hahah. Delte jo masse med venner på lørdag da. ;) 


Akkurat nå sitter jeg og spiser på Ben&Jerry's. :) Første gang jeg smaker det, det er jo kjempe godt! :)

De få bildene fra konserten

Publisert: 15.07.2012 @ 17:57 Kategori: Alt Kommentarer: 2

15.07.2012

Publisert: 15.07.2012 @ 15:52 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 2

Heii! Det var kjempegøy på konsert i går også! Jeg, Isabella og Amalie stod helt fremme i midten når cir.cuz skulle komme. Mats gikk ned fra scenen og bort til oss mange ganger! :'D Han sto rett fremfor meg og Isabella. Så vi kunne bare se rett opp så sto han der liksom! Jeg fikk ta på han i handa maaaaaange ganger. Det kunne alle de andre som sto fremme også. KJEMPE GØYYYY! Var jo med Amalie, Isabella, Anna, Marita og Emilie. :) Og så kom jo Aqua, og sang mange sanger. Og så når barbie girl kom på, så løp vi alle frem til den store klynga med folk fremfor scenen, og sang med og hoppa. Hele konserten slutta med fyrverkeri. Prøvde å få noen bra bilder, men fikk bare ett.. I dag har jeg ikke noen spessielle planer, bare sitte hjemme og slappe av etter en lang tysnesfest. Mamma og johannes reiser til syden(husker ikke hvor) med iris(kjæresten til Johannes) og familien i dag. De reiser vel i 6-tiden eller noe. Da blir det bare jeg, pappa og kristoffer som er hjemme. Vi skal nok finne på noe å gjøre. ;) Bildene er på iPhonen, så jeg legger bildene ut senere. ;)

Kjedelig innlegg uten bilde..

 

 

Konseeeeeeert!

Publisert: 14.07.2012 @ 17:38 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Hayy! Nå skal jeg snart ned på konsert med Amalie og Isabella. Idag er det Cir.Cuz (!!!!!!!), Aqua(!) og noen andre.. :) Gleder meg SINNSYYYYKT til cir.cuz! Har babla om dem siden tysnesfest begynte o.o Men nå har jeg hvertfall nettopp kommet hjem fra våge, og der tok jeg et bilde. :P kjøpte ikke noe spess egentlig, men innkjøp kommer i morgen. ;) Da stikker jeg! :)

Amalie med noen bamser som gikk der xD

Verdens gøyeste tysnesfestkonsert!

Publisert: 14.07.2012 @ 12:16 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 0

Halloen! Igår var tidenes beste tysnesfestkonsert! Vet egentlig ikke hvorfor, sikkert fordi jeg var med Amalie og Isabella hele tiden. :) Vi hadde det kjempe gøy! Og så sto vi fremme hele tiden når Gabrielle var der og hylte og hoia. xD Tok ikke så mange bilder da, men noen :) Men det er iphone bilder, siden det ikke var lov å ta med digitalt kamera... -.- Jaja ;) Nå snart skal jeg ned til våge med Amalie. Det er jo marked i dag! :D Elsker å gå på marked. Så det blir noe innkjøp hvertfall! :) Men ikke klær og sånt da.

Gabrielle. <3

Teenagerpost #3

Publisert: 13.07.2012 @ 18:19 Kategori: Teenagerposts Kommentarer: 2

13.07.2012

Publisert: 13.07.2012 @ 17:38 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 0

Heii! I dag har jeg gjort veldig mye.. Jeg våkna halv 12, så fiksa jeg meg og spiste frokost og sånt.. Og så gikk jeg ned til våge 12.30, og var med Amalie der. :) Klokka 14.00 gikk vi ned til dansegjengen fordi vi skulle gjøre oss klare til vi skulle fremføre på kaien klokka 15.00. Tror vi klarte det ganske bra.. Var gøy å opptre men også litt skummelt! ;s Jaja, så etter det gkk jeg og amalie tilbake til tivoliet. :) Og om en time nå eller noe så skal jeg på konsert igjen. Gabrielle er der i dag :D Og Amalie og Isabella skal jo komme! ♥ Så da har jeg noen å være med. :) I går kjedet jeg meg fordi jeg ikke hadde noen å være med... Jaja. Nå skyper jeg litt med isabella og snakker med konsterten i dag og litt sånt.. ;) Tysnesfest er bare SÅ gøy!


//we♥it.

Random bilde. ;)

12.07.2012

Publisert: 12.07.2012 @ 15:16 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 0

Hei! Senere i dag skal jeg på konsert :D Pappa fikk 3 sånne festivalpass av jobben, og da fikk jeg det ene, så jeg skal på alle konsertene. ^^ I morgen er det Gabrielle og mange andre, og på lørdag er det Cir.Cuz og mange andre. :) I dag vet jeg faktisk ikke hvem som skal være xD Men gøy fordi om! :) Håper jeg finner noen jeg kan være med da. ;) Skal kanskje ned til Våge med Isabella på tivoliet senere. :) Vi får se hvordan det går! ;)

Phillip <3

Teenagerpost #2

Publisert: 11.07.2012 @ 19:21 Kategori: Teenagerposts Kommentarer: 8

Today is the day.

Publisert: 11.07.2012 @ 12:33 Kategori: Tysnesfest Kommentarer: 6

Helluuu! Jeg våkna for en halvtime siden, og i dag er det Tysnesfest! :D Tysnesfest begynner liksom i dag, men det skjer egentlig ingenting i dag da. Kanskje tivoliet åpner. :'D Det er jo i morgen konsertene begynner og sånt da så. Men pappa eller mamma kan sikkert kjøre meg ned til våge senere og se om tivoliet har åpnet. ^^ Og så får jeg bare håpe på å møte noen der eller bare ringe noen. :P

  

- Skal dere på tysnesfest? :)

Teenagerpost #1

Publisert: 10.07.2012 @ 21:45 Kategori: Teenagerposts Kommentarer: 2

Hei! Tenkte jeg kunne begynne å lage sånn ''teenagerpost'' innlegg. :) Jeg legger da ut det som er typisk ''meg'', og sikkert for mange andre også. ;) Og dette har jeg faktisk komt på selv. o.o Har ikke sett noen andre laget sånne innlegg. :P Jaja! ^^

 

Selge

Publisert: 10.07.2012 @ 17:32 Kategori: Dansegjengen Kommentarer: 4

Hei! Dette blir et kjapt innlegg før jeg stikker ned til Spar i Våge med dansegjengen for å selge kake, vaffler, boller og saft. :) Vi skal spare inn penger til vi skal til Oslo til neste år. Får håpe vi får solgt noe da! ;)

//gammelt bilde fra arkivet.

HADE! ^^

09.07.2012

Publisert: 09.07.2012 @ 20:26 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Sorry for dårlig med blogging i det siste.. Men nå som det har vært så fint vær har jeg ikke vært noe særlig på pc'n! ;) Vell, i går var jeg i Kidno og badet med johannes og Iris. Det var faktisk ikke litt kaldt en gang! Det var varmt med en gang vi kom uti. :D Og i dag var jeg også og badet i Kidno, men det var litt kaldere en det var i går. :P Var ikke kaldt i dag da, men var varmere i går. ^^ Og så har jeg nettopp komt hjem fra dansetrening. Vi hadde det ute i dag, og det var kjempe gøy! ^^ Jeg var jo ikke på dansetrening forrige gang, og derfor var det litt vanskelig å lære en helt ny dans når alle andre kunne den. Men jeg fikk det til! Så vi skal fremføre den og 2 andre danser tror jeg på tysnesfest. Gleder meg! :) Jeg fikk nettopp så sinnsykt lyst på blåbær, så jeg tar turen i skogen for å plukke blåbær nå. ^^,

Måtte ha et bilde. ^^

- Hva har dere gjort på i det siste? 

Gårsdagens outfit.

Publisert: 07.07.2012 @ 18:51 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Her kommer gårsdagens lette sommeroutfit! ^^

//shorts BikBok 299,- Topp H&M 99,-

Yesterday

Publisert: 07.07.2012 @ 18:32 Kategori: Venner Kommentarer: 2

Halloen. Ble ikke noe blogging i går siden jeg var ute med amalie i hele går. Vi var nede i båten til Johannes, og så kjørte vi tube. :D Amalie først, og det syns hun var kjempe gøy, så skulle jeg prøve, og da sank hele tuben siden det var lite luft + at jeg var for tung... Så jeg fikk ikke kjørt.. Jeg bare sank under og måtte svømme helt til båten, haha. Så varbåten så høy at vi strevde en stund med å få meg oppi båten, hahah! Det var morsomt. ^^ Etterpå gikk vi i kjevika og bada. Det var koselig! ^^ Hun gikk hjem klokka 11 i dag tidlig, siden mora var på butikken og da bare stakk hun innom og henta amalie. ;)  Vi har hvertfall hatt det gøy! ;D

Lenus ♥

Badeeee

Publisert: 05.07.2012 @ 19:04 Kategori: Bade Kommentarer: 0

Tralalala, dette blir et raskt innleg nå. Amalie har nå ankommet ''Marie's criiib!'' Hahah, men nå skal vi sykle ned til kjeviko og badeee! Det er jo så sinnsykt varm såeh. Da stikker vi! ^^,


//random bilde.

Hadeeee!

Brownies til pappa.

Publisert: 05.07.2012 @ 16:00 Kategori: Baker Kommentarer: 2

Siden pappa hadde bursdag i går, og jeg glemte å lage kake.. Så holder jeg på å lage brownies til han. ♥ Han elsker brownies. o.o Ellers så var jeg også oppe hos Andreas i går, siden han og hadde bursdag. Han fikk Gremlings 1 og 2. (det var i en pakke og var overraskende billig, 99,-) Tror han ble glad for det! Håper hvertfall det. ^^

Jeg spurte om amalie ville komme til meg i dag og overnatte, og det ville hun jo, men det var noen problemer med kjøringa så jeg vet ikke helt enda. ;) Håper hun får kommeee! ♥ Og i dag er det supert vær! 28(!!!!) grader i solen! og 25(!!!!!!!!!!!) grader i skyggen! Kjempefint vær! :D Så om hun får komme, SKAL vi ned å bade! ^^ Vell, jeg får vell gå ned og se om ikke snart brownien er ferdig ;3

- Hva skal dere gjøre i dag? ♥

- Hva syns dere om den nye headeren min? ^^ Laga av Siripus ♥
04.07.12

Publisert: 04.07.2012 @ 23:08 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Hallo! :)
Sorry for sen blogging i dag og ikke noe blogging i går... Men som sagt var jeg jo i bergen i går. Først bowla vi, så spiste vi på peppes. Jeg og jobas delte en hel sånn stor! :o og beklager.. Men rett før jeg skulle gå, henta jeg kameraet mitt for å ta det med, men selvfølgelig var det tomt for strøm.. Og jeg glemte å lade det... Så det ble bare iphonebilder! Jaja. Og så var vi på kino etterpå og så istid4 <3 KJEMPE GØY! :)

Gigantisk glass o.o

Jeg vant andre runde på bowlinga! :D (Jarle visest ikke på skjermen, men han vant første omgang.)

Btw, dette var mobilblogg.. Ble sikkert dårlig innlegg... :s

02.07.2012

Publisert: 02.07.2012 @ 20:11 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Heyhåå tuddliduu! xD

Sorry for dårlig med blogging i dag, men jeg har bare sittet hjemme og ikke gjort noen ting. Har bare slappet av. ^^ Men i morgen skal jeg reise til bergen til Jonas(ungen til fetteren min) og feire bursdagen hans. :) Vi skal bowle :D Og så skal vi spise pizza. :) Tar med kameraet da. ;) Det gleder jeg meg til! Tante skal jo og være med, så jeg sitter på med henne. :) 


//we♥it. 

Randomt bilde jeg fant.. Men det er jo sant da.. o.o Noen som er enige? haha..

Fotoshoot.

Publisert: 01.07.2012 @ 15:32 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

Heyoo! I dag har jeg og amalie vært nede med sjøen og hatt en liten fotoshoot. :) Og til deg siri, så kan du bruke hvilken som helst av bildene av meg som jeg laster opp til headeren. ^^

 

- Hva syns dere om bildene? 

hits