Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Arkiv mned: april 2012

Viktig info

Publisert: 25.04.2012 @ 22:29 Kategori: Info Kommentarer: 2

Hallo.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Kråkereiret med Isabella. Og jeg skulle si at i morgen reiser jeg til Holland. Jeg, mamma og tante skal besøke onkelen min. :) Og da kommer jeg ikke hjem igjen før på onsdag neste uke, så.. Tror ikke det kommer bilder før jeg kommer hjem igjen, fordi jeg bruker det dårlige kameraet mitt. (Pleier av og til å låne speilrefleksen til pappa.) Bare så det er klart, null blogging fra i morgen og til neste onsdag.. Men det kan være det kommer noen få mobilblogg innlegg. ;)

//google. (Siden we♥it klikka..)

Hadeeee, snakkes ikke før på onsdag.. Eller kanskje mobilblogg ;)

Raskt innlegg

Publisert: 25.04.2012 @ 19:11 Kategori: Kråkereiret Kommentarer: 0

Heihei! Dette blir bare et kjapt innlegg for å fortelle at nå har jeg nettopp vert på den første Dansetreninga. Det var utrolig gøy! Og nå skal jeg opp og hente Isabella snart, og så skal vi ned til Kråkereiret. ;) KJEDELIG INNLEG, JA VET. ;)

HADEEEEE :)

Innkjøp

Publisert: 24.04.2012 @ 21:29 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Halloen igjen. Nå kommer innkjøpene mine fra i går. ;) Kom litt sent siden jeg var på yngres, kom hjem og gjorde lekser, og så på butikken for å kjøpe spotify premium. ;) Og alt jeg har kjøpt er fra Bik bok.


//Bluse. (Det er et sånt langt smalt hull bakpå, men ble så rart når jeg tok bilde av den bak..)


//Singletter.


//Bikinitopp. (bruker vanligvis bare bikinitopp, siden jeg bruker shorts.)


//Sommershorts. (Aprikos farge kindof.)


//Sommershorts. (ELSKER DEEEEEEEEEEN!)


//Singlett/bluse. Slapp nede ;)

- Hva syns dere? :)

24.04.2012

Publisert: 24.04.2012 @ 15:07 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 2

Heiheii. Grunnen til at jeg ikke blogget i går var at når jeg kom hjem, kjørte jeg rett til Bergen med mamma. OG jeg kom hjem halv 12 i går kveld.. Så jeg var ganske trøtt i dag. Men jaja. jeg fikk kjøpt meg noen fine sommerklær, og alt var fra Bik Bok. ;) Innkjøpene kommer senere. :) Orker ikke nå siden jeg er så trøtt, hehe.

Tumblr_lzdejdxqa71rp69iyo1_500_large

//we♥it.

Måtte bare ha ett bilde. ;) hadeee.

Besøk

Publisert: 22.04.2012 @ 22:00 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 2

Halloooo

 

Nå har jeg nettopp sett på Glee og spist Toast. Fikk forresten besøk av verdens skjønneste gutt i dag! Han skal sove her til i morgen. Og så fikk jeg låne speilreflekscameraet til pappa i dag så tok noen bilder av ham. :)

Phillip gutten til Tante. ♥

Finaste smilet. ♥

 

Hadeeee.

Svar på spørsmålsrunden!

Publisert: 21.04.2012 @ 22:16 Kategori: Videoblogg Kommentarer: 4

Jah.. Her er den.

 

Vannkanten! Og en GAAAL venn...

Publisert: 21.04.2012 @ 18:37 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hallo.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Vannkanten. Og nå er jeg kjempe trøtt.. Men tenkte at jeg kanskje skulle spille inn spørsmålsrunden etterpå. KANSKJE. Siden jeg er så døds trøtt er det ikke sikkert at den kommer i dag. Men jeg lover at den SKAL komme i dag eller i morgen. Det skal den. Men fortsett å still spørsmål! :) Da blir jeg glad! HEEEEEEEEEER. :) Kjøpte egentlig ingenting i dag. Kjøpte noen sånne sinnsykt sure drops. Det brenner i halsen og det svir i munnen fordi det er så surt... Overdriver ikke, det er helt sant. Andreas, en i klassen min fikk smake og han fikk panikk! Han spyttet den ut og lagde helt sinnsyke grimaser. Og etter den dropsen var han helt gaaaal hele tia fordi han var så tørst, hahah. Og da satt vi jo bak i bussen. Jeg filmet han uten at han visste det (a) Men får ikke lov å legge ut videoen.. En annen som satt ved siden av han filmet også, men han fikk ikke lov å legge den ut noe sted, og han måtte slette den såeh. Jaja. ;) JEg svir forsatt etter den dropsen jeg.. De var sinnsykt gode med VEEEEELDIG  sure... Og det er 3-4 timer siden jeg spiste den ..

Har ikke noe bilde men jaja. :3

 

HADEEEE

 

Fridaaaaay!

Publisert: 20.04.2012 @ 16:10 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Heiheeei...

Nå er det fredaaaag! det betyr helg! Senere skal vi på butikken. Og i morgen skal jeg til vannkanten i Bergen med svømmeklubben! (som inkluderer Amalie, besteee♥). Og etterdet skal vi på peppes pizza og shoppe på vestkanten. :) Vestkanten og vannkanten hører sammen, men det visste dere sikkert. ;) Så det blir ikke noe blogging i morgen. Men svarer kanskje på spørsmålsrunden i dag. Men ikke akkurat nå, broren min bråker sånn med musikk og sånt.. Men du kan uansett bare fortsette å sende inn spørsmål! HER.

//google.

- Elsker dere helg like mye som meg? 

My day.

Publisert: 19.04.2012 @ 16:36 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 8

Heihei!

Atteee nå sitter jeg her og venter på at mamma skal komme hjem så vi kan kjøre på butikken og kjøpe sminkefjerner.. Jeg klarte å glemme min hos bestemor og jeg skal dusje etterpå heaheh. Og så skal jeg jo ned til bestemor og bestefar i dag også når mamma går på jobb. Og beklager, videoen kommer nok ikke i dag. Men den skal i hverfall bli lagd før neste uke. Kan være jeg lager den i morgen eller i helga en dag. ;) Ja.. Det er vel stort sett hele dagen min.. Og ja! På skolen  dag var vi på pc'n for å lage en rapport og blablabla, og da hadde gruppa mi som problemstilling: ''Hvem liker ost av jenter og gutter, og hvem liker ikke ost av jenter og gutter?'' Hahah, kult hva? Og så la vi inn et sånt søtt bilde av en mus inni en ost. :D Ogeeeh, Thomas stakk av med Lacoste skoene mine med hjem, så jeg måtte ta hans... Jaujau. :P

//google.

- Hva skal du gjøre i dag/hva har du gjort på i dag? :)

Blogg.no deler ut 50 Sexy Grafitti parfymer fra ESCADA!

Publisert: 18.04.2012 @ 19:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Heihei!

Blogg.no deler ut en parfyme fra Escada som heter Sexy Grafitti. De deler ut 50 stk til bloggere! Visst du har en blogg og har lyst på denne parfymen, er det bare til å melde seg på!

Skal du melde deg på? Trykk på bildet nedenfor for å melde deg på!

escvinn2sg
Stikkord: escvinn2sg

Jaja..

Publisert: 18.04.2012 @ 18:55 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hallo bloggeeeeeeeen. 

Jah, det blir ikke noe svar på spørsmålsrunden i dag. ;) Fordi nå snart skal jeg ned til bestemor og bestefar og overnatte der siden pappa er i sverige med jobben, og mamma skal på jobb. (hun jobber på nattevakt.) Så dermed må vi overnatte hos bestemor og bestefar og gå på skolen derfra. ;) Det skal jeg også torsdag til fredag. Men selv om jeg ikke svarte på spørsmålene i dag, kan du bare sende inn flere HEEEEEER.

Tumblr_m2oovbwtes1rpt2juo1_500_large

//we♥it.

Måtte bare ha et bilde.. ;)

18.04.2012

Publisert: 18.04.2012 @ 15:31 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hallo.

Blogget ikke på mandag fordi jeg var så trøtt, så når jeg kom hjem gjorde jeg leksene, spiste middag, og så la jeg meg ned på sofaen og sovnet.. Så det ble ikke noe blogging da siden jeg var så trøtt. Og i går var det jo bading og sånt, og jeg prøvde å komme meg innpå for å skrive et innlegg, men blogg.no klikka jo totalt! Og det er ikke bare hos meg. Nesten alle bloggene jeg leser skriver de noe sånt om at blogg.no er helt klikk.. Er det noen som vet hvasom skjer? Jaja.. Svar på spørsmålsrunden kommer kanskje idag. Men jeg har veldig lite spørsmål, men mange lesere og sidevisninger såeh.. Still spørsmål HER. Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk, snakker med folk og ser på bilder på we♥it. ;) Chiller litt, og svarer sikkert i kveld på spørsmålene. ;)

 
HADE

Idag.

Publisert: 15.04.2012 @ 16:28 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 3

Hellooo!

Nå har jeg nettopp ryddet rommet, og nå kjeder jeg livet av meg.. Men senere skal jeg opp til Isabella da. :) Da kan jeg sikkert ta noen bilder! ;) Akkurat nå sitter jeg og har fritids problemer. 

1 stk. jente som kjeder seg.

Ok.

Last but not least, a normal picture... I think.

Alt

Publisert: 14.04.2012 @ 16:29 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Heihei! I dag har jeg vert ute nesten hele tiden, siden det er så utrolig fint vær. Og i går var jeg jo på Kino med Amalie og Isabella, og så Battleship. Den var kjempe gøy! Det er en av de gøyeste filmene jeg noen gang har sett. (selv om jeg sier det til nesten alle filmer jeg ser.. heaheh) Men denne var virkelig awesome altså. Nesten like gøy som Twilight. Den anbefaler jeg å se. ;) Utrolig gøy film. Og i dag mottok jeg også den Nyx foundation jeg bestilte på onsdag/torsdag. Ble utrolig fornøyd med resultatet! :) Og forresten visst du har noen spørsmål så still dem HER i spørsmålsrunden. Skal svare i dag men trenger flere spørsmål.. Kan være jeg svarer i morgen. ;)
13.04.2012

Publisert: 13.04.2012 @ 19:10 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 4

Heiheihallo. I dag har jeg bare vert hjemme å hoppet på trampolinen ganske lenge.. Så gikk vi på butikken, hjem igjen og nå snart skal jeg på kino med Amalie. ♥ Battleship, heter den. ;) Rihanna spiller i deeeeen :DDD
Torsdag kveld fra Nydalen.

Publisert: 12.04.2012 @ 21:44 Kategori: Chill Kommentarer: 0

Heiheii! Akkurat nå chiller jeg med litt rester fra påskegodtet mitt og Torsdag kveld fra nydalen. ♥


//Google.

 

- Ser dere på Torsdag kveld fra Nydalen? 

12.04.2012

Publisert: 12.04.2012 @ 16:54 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hello! :) Akkurat nå sitter jeg hos Bestemor og Bestefar og har nettopp spist vafler. Nå snart skal jeg bort til Tante Karen en tur! :) Stakk egentlig berre innom for å skrive et innlegg + jeg kjeder meg litt da.. God dag videre! :P Måtte bare ha et bilde. ;)

//we♥it.

- Vil du ha sånne negler? JEG VIL!

Jau.

Publisert: 11.04.2012 @ 20:27 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hello! I går blogget jeg ikke fordi tirsdager er alltid stress.. Jeg kommer hjem fra skolen, gjør lekser, spiser middag, går på Yngres, rett hjem igjen og pakke badetøy, kjøre rett til badetrening, komme hjem og se på Hotel Cæsar og så bare slappe av... Jeg prøvde å skrive et før jeg gikk på Yngres i kveld, men når jeg skulle publisere det klikka internetten.. Og da gadd jeg ikke skrive det på nytt. Fant det jo i utboksen, men internettet klikka jo, og så kom det ikke igjen før jeg skulle gå, så jeg fikk ikke tid til å publisere det.. Jaja.

I dag har jeg vert en liten tur til Stord for å kjøpe dress til broren min og pappaen min. Det var ganske kjedelig å være innpå dressmann i en time da.. Så jeg gikk litt rundtom på Cubus, H&M, Lindex o.l. Men kjøpte ikke noe. ;) Jeg maste på mamma om å ta ut penger fra banken min for å kjøpe speilreflekscamera.. Noe jeg ikke fikk, jaja. Kan låne pappa sitt sier han. :)

 

Fordi den sangen er utrolig fin. :) Hekta. ♥

Visst du har noen spørsmål til meg kan du bare spørre meg HER.

Spørsmålrunde!

Publisert: 09.04.2012 @ 22:28 Kategori: Spørsmålsrunde Kommentarer: 7

Hello! I dag har jeg hatt helt opp til 95(!!) sidevisninger på bloggen min og 20 lesere. Så jeg tenkte at jeg kanskje kunne ha en spørsmålsrunde der dere kan spørre meg om hva som helst. Men jeg svarer ikke på personelige ting. Jeg svarer på videoblogg. :) Bare still spørsmålet/spørsmålene nede i kommentarfeltet, så svarer jeg en gang senere i uka. Sikkert i helga ellernoe. :)

Men nå går jeg å legger meg. Skole i mårra...

Natta folkens! :)

Bestilt

Publisert: 09.04.2012 @ 21:31 Kategori: Sminke Kommentarer: 6

Nyx HD Studio Photogenic Foundation.

Får kjøpt HER.

08.04.2012

Publisert: 08.04.2012 @ 13:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Hello! I dag skal jeg sikkert være med Camilla også. :) Tror hun kommer ned senere. Akkurat nå holder jeg på med å fikse på videoen vi filmet i går, men kan ikke legge den ut får Camilla har godkjent den. ;)

 

 

- Hva skal dere gjøre på i dag/gjort på i dag?

Trampolineeeeeeeen.

Publisert: 07.04.2012 @ 21:17 Kategori: Venner Kommentarer: 2

Hellooo! I dag har jeg og Camila vert på trampolinen i nesten hele dag! :) Vi har prøvd å tatt kule bilder når vi er i lufta. :) Vi tok sikkert over 200 til sammen.... Men slette maaaaange. Så legger ut noen vi tok som vi ble fornøyd med. :) Videoen kommer i morgen. :) Kunne redigert den i dag, men Camilla må godkjenne først og hun har gått hjem. :P

Tommel opp for Camilla! :)

Fint hår.. woopwoop.

Nydelig.. xDD

 

- Hva har dere gjort på i dag? :)

Camilla!

Publisert: 07.04.2012 @ 17:36 Kategori: Venner Kommentarer: 0

Heii! Jeg var med Camilla før i dag og vi laget en weard video.. xD På trampolinen. Og siden vi filmet med hennes mobil og ikke fikk sendt det til min pc, så måtte hu hjem og laste det opp på sin pc og så sende den til meg. :P Og så kommer hun sikkert ned igjen etterpå. :) Nå har jeg nettopp spist deilig grillmat! Og ja, videoen kommer når jeg har fått den og redigert den ;)


//we♥it.

Måtte bare ha et bilde ;)

 

- Hva har du gjort på idag/skal gjøre i dag? :)

Påske!

Publisert: 07.04.2012 @ 13:39 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 2

Heii! God påske! :) I dag har jeg fått påskeegget mitt. ♥ Og senere i dag skal jeg kanskje  være med Camilla :) Har vel ikke noe annet nytt og sånt og fortelle om så. 

Sverige snop. ♥ Jeg syns jeg fikk veldig mye..
Akvariet!

Publisert: 07.04.2012 @ 00:03 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 2

Heiii! Idag har jeg vært i Bergen med broren min, kjæresten hans og den skjønne lille Phillip gutten på Akvariet. Og så gikk vi på Mcdonalds etterpå. Skikkelig koselig tur! Har tatt noen bilder ;) ble raskt mobilblogging ;)

Fin stilling... xD

Sånn har jeg hoooldt <3 Elsker slanger! :*

Åeee <3

Hai :o

Skjønne Phillip <3

Godt med hamburger og pommes frites på McDonalds! :) <3

Home sweet home!

Publisert: 05.04.2012 @ 21:29 Kategori: Hverdag. Kommentarer: 0

Hei! Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi på lørdag var jeg hos Anna (en som bor i stavanger men som av og til er hos faren sin som bor her på Tysnes). Og når jeg skulle hjem igjen, endte det opp med at hun ble med meg hjem og sov til søndag, og så til mandag. Og på mandag reiste jeg og mamma helt til sverige på kosetur. (jeg har det vanskelig in real life for tiden, så mamma sier jeg trengte og fortjente den turen) Vi kjørte først helt til kongsvinger og overnattet på hotell til tirsdag. Så kjørte vi til Sverige og shoppet litt og koste oss. ♥ Så kjørte vi tilbake til Bø og overnattet hos onkelen min. Skikkelig koselig det også! Og onsdag kjørte vi hjem igjen. Og jeg fikk ikke tid til å blogge og si i fra før jeg reiste at jeg skulle reise... Men jeg har sett at leserene mine har vert innpå hver dag og sett! Det gjør meg utrolig glad! ♥ Har bare tatt 1 bilde som jeg kan vise senere, men kan legge ut bilder av hva jeg kjøpte også. ;)

 

Prøvde å poste dette før i dag, men blogg.no klikka jo totalt! -.-

hits