Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Kategori: Kos

Sirkuset

Publisert: 23.06.2012 @ 00:08 Kategori: Kos Kommentarer: 2

Hellu! Sent innlegg.. Men før jeg legger meg ville jeg bare nevne at bildene fra sirkuset kommer i morgen, filmet noe av det også som jeg kan lage en video av. :) Men ja, det kommer i morgen siden kameraet mitt døde på slutten.. Så glemte jeg og sette batteriet på lading og jah. Gjør det imorgen! :) Skal jo til Amalie i morgen og feire bursdagen hennes så. ♥ (vi skulle egentlig i dag men vi gikk heller på sirkus xD) Og btw, sirkuset var kjempe gøy! Jeg, Amalie og Isabella satt jo helt fremme på midten(a) og så gikk han med en sånn liten ball som vi skulle kaste i armene hans, og det klarte jeg (a) Så gikk han og hentet en enda større ball, og gikk rett mot meg ig sa jeg skulle komme opp på scenen! Jeg nikket først og ville ikke.. Men han insisterte sånn. xD Så det endte med at jeg sto midt inni sirkuset og kastet ball med ham på en måte. xD Han kastet den opp i lufta pg jeg skulle trille den bort til ham igjen. Så var det 2 baller, og så 3 baller. xD Det var gøy! Hehe, men jeg ble jo flay for mange lo.. OG så skulle amalie holde kameraet mitt mens jeg var på scenen, og det endte med at jeg hadde 30 nye bilder da jeg kom og skulle sette meg igjen, haha! Amalie du amalie. :P Jaja! Sånn var det sirkuset! :)

Natta folkens! ♥
Stranda

Publisert: 22.05.2012 @ 21:14 Kategori: Kos Kommentarer: 8

Heii! I dag har jeg og Isabella vert og badet :D skulle egentlig bade med Amalie der som hun bor, men det er litt lang så mamma orket ikke kjøre og pappa var ikke hjemme... :/ Og ingen kunne kjøre Amalie til oss heller... :( men jaja.. Jeg og isabella hadde det jo koselig vi også! ^^ Kjøpte kjeks, og så hadde begge en burn såeh ;) hun gikk bare med vannet til knærne, men jeg la meg på svøm! :) Var jo 24 grader i dag! tok noen bilder. :)

Bevis! :)

Så liteeen! :D

iPhone bilder... Kanskje litt dårlige ;)

Nå går jeg og dusjer og legger meg. NATTAA! :)Har dere badet i det superfine været i dag? :)

Pappa.

Publisert: 23.03.2012 @ 19:33 Kategori: Kos Kommentarer: 0

Hei dere! I kveld kommer det kanskje en innkjøpsvideo om jeg gidder. x3 Men i hele kveld skal jeg bare kose og chille med pappa. ♥ Chips, dipp, ostepop, buuuurn(♥) og is. ♥ Og The voice. Det blir kjempekoseligt! Bare oss to liksom. Det pleier å være andre der også men alle er reist. :3 Vi kjørte Kristoffer(stebroren min.) Til moren hans i bergen i dag, så da stakk jeg bare innom for å kjøpe ny concealer. Den jeg kjøpte fra Loreal Paris True Match var ikke noe å anbefale.. Du ser hvilken jeg mener ved å se på videon litt lengre nede. :P Jeg har også prøvd andre ting fra Loreal Paris, og jeg blir aldri fornøyd med noen ting fra det. Skal hvertfall ikke kjøpe mer fra Loreal Paris. :s Altså, folk har forskjellige smaker og sånt så jeg klager ikke, bare sier at jeg ikke blir fornøyd. ;)


Gammelt fritids bilde. xD Jaaa, jeg har sykt fritids. xD

 

~ Marie. ♥

hits