Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Kategori: Helg

Hohoho..

Publisert: 01.09.2012 @ 13:56 Kategori: Helg Kommentarer: 2

Ja, som dere mest sannsyneligvis har merket, så er jeg ikke flink i det hele tatt til å oppdatere bloggen. Det skjer liksom så mye. Skole, lekser, venner osv. 

I går begynte jo norske talenter igjen, og det var kjempe gøy! Det er liksom det som gjør hele fredagskosen skikkelig koselig! Denne helga skal jeg ikke gjøre noe som helst. Bare slappe helt av. Akkurat nå chiller jeg med Syndicate, yogscast og tobuscus på youtube. Hahah, my everyday. Og så er jeg sur, fordi jeg ikke kommer meg innpå minecraft. Det er noe som er herpa med pc'n min, så jeg kommer meg ikke innpå.. Såja. Men prøver å fikse det da. I kveld begynner jo mgp jr. også. Det gleder jeg meg til. :3Hva skal dere gjøre denne helga? :)

Minecraft :D

Publisert: 04.06.2012 @ 17:58 Kategori: Helg Kommentarer: 0

Hellooo! Sorry for at eg ikkje blogga i går :P Var med Isabella og gikk tur med hundene deres ;D Lenus var ikke med, fordi han og den ene hunden til Isabella bjeffet veeeldig på hverandre såååå... Jaja! Vi gikk en tur ned til Kjeviko og lektemed hundene der. :) Så avtalte vi at hun skulle sove hos meg, så da satt vi å spilte minecraft hele natta, haha ♥ Med Kjersti da. :) Og så kom det to idioter og brente ned husene våres og farmen og grise huset deres!!!! >:( De drepte oss, tok tingene våre, låste området så vi ikke kunne gjøre noe og brendte ned alt... Så vi skal ikke spille på den serveren mere. :P Nå spiller vi på en annen. ^^Kysti, Bella_ella og meg ute på vannet. :D Btw, sjekk gjerne ut bloggene deres! :) www.bellaisa9.blogg.no og Kysti.blogg.no. :)

Back to business!

Publisert: 13.05.2012 @ 20:55 Kategori: Helg Kommentarer: 2

Heii! Sorry for null blogging fredag og i går. Men på fredag var jo som sakt Amalie og Isabella med meg hjem. Og jeg skulle liksom ta tusen bilder, som ble til 0 bilder... Vi hadde det så gøy at jeg glemte det! Haha.. Vi skulle jo sove i telt, men siden vi er så dumme at vi fant ut at etter at vi hadde satt opp teltet, at det var tusen dyr inni der.. Så vi turte ikke sove der allikavel, hahah... Så det ble til at vi sov inne. ;) Men det var koselig det også! Vi satt nede og spilte monopol i 5 timer..(23.00 - 04.00) Og vi ble faktisk ikke ferdig med spillet en gang! Mamma sa at siden klokka var blitt 4 om natta/morningen så burde vi bare avslutte. xD Vi telte pengene og solgte hus, hotell og eiendommene og kom frem til at jeg vant (a).  Det var koooooselig! Og så gikk dem halv 6 i går siden jeg skulle på dansetrening kl.6. :) Og 17.mai sal vi fremføre den ene dansen. Gøyy! :D Og i dag har jeg vert i komfirmasjon hos kusina mi. Magen min er stappa med mat..  Men nå er jeg tilbake og blogger som jeg pleier! ;)

Sorry wrong way.. Meg og søstera mi før broren min sin komfirmasjon forrige helg. ♥

 

- Hva har dere gjort på i helga?

hits