Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Kategori: Diverse

Problemer med videoen..

Publisert: 26.07.2012 @ 17:50 Kategori: Diverse Kommentarer: 2

Måtte bare si at det ble problemer med videoen.. At den sikkert ikke kommer i det heletatt.. Det var noe med kameraet. Jeg begynner å filme, og så filmer det i noen sekunder og så kommer det opp ''Videoen er blitt stoppet automatisk.'' Jeg spilte inn mange videoer, og til slutt klikka jeg og ga opp.. Såehh. Menmen!

Kjedelig innlegg. :p

Facebook side

Publisert: 16.07.2012 @ 18:20 Kategori: Diverse Kommentarer: 0

Hei! Jeg har sett mange blogger som har sånn 'fanpage' på facebook. Og siden jeg begynner å få flere og flere lesere og sidevisninger, så tenkte jeg at jeg og kunne ha en fanpage på facebook. :) Den er ikke helt superbra, siden jeg nettopp lagde den da, hahah. Men det får være bra nok. :) 

Trykk på bildet for å komme til siden! :) Bare til å like! :D

1plass i dag!

Publisert: 26.06.2012 @ 22:01 Kategori: Diverse Kommentarer: 4

Heii! Jeg er bare så heldig som har verdens beste lesere! :D I dag var jeg nemlig på 1 plass på Tysnes :'D Dere er virkelig fantastiske ^^ Blir så glad for alle de fine kommentarene jeg får! ♥

 

I morgen skal jeg og Camilla ha fotoshoot ute en plass. :) Håper på å få noen fine bilder jeg kan bruke til headeren Sirivennen skal lage til meg. ♥
2 plass på Tysnes!

Publisert: 24.06.2012 @ 20:30 Kategori: Diverse Kommentarer: 8

Heiheii! Jeg ville bare si at jeg er på 2 plass på Tysnes. :D Og det er jo på grunn av dereee ♥ ^^ Jeg elsker at folk leser bloggen min, og at de kommenterer! Hadde jeg hatt bortimot 5 lesere daglig, hadde det ikke vert noe vits i å blogge.. Men siden det øker oppover nå får jeg bare mer og mer lyst til å blogge! :) Så dess mer dere kommenterer, jo mer blogger jeg! Jeg elsker hyggelige kommentarer. :)


Takk folkens! ♥

hits