Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Kategori: Blogg

30.06.2012

Publisert: 30.06.2012 @ 20:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo! Nå er Amalie hos meg og skal overnatte. ^^ Vi har vert ute og lekt med lenus, så skal vi spille wii senere, og da skal vi ha dansekonkurranse. :) Jeg pleier å vinne. (a) xD Skal filme det, så legger kanskje ut en video i morgen ^^, Har også filma da vi var ute og lekte med lenus, så skal legge det sammen til en video og kanskje poste den i morgen. ^^ Og så har jeg sminket Amalie :D Hun er vant til å bruke brun mascara, og ikke svart. Og så har hun aldri fått øyenvippene til å stå oppover selv om hun brukte vippetang, så i dag fant vi ut at den puta i vippetangen var feil vei, hahah! Så nå får hun lange øyenvipper når hun bruker den. :) Så da sminket jeg henne sånn:

Uten sminke, og det jeg sminket ^^, Fine amalie ♥

Søtaste Phillip skal sove hos oss i dag og. ^^, ♥
Blogg.no deler ut 50 Sexy Grafitti parfymer fra ESCADA!

Publisert: 18.04.2012 @ 19:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Heihei!

Blogg.no deler ut en parfyme fra Escada som heter Sexy Grafitti. De deler ut 50 stk til bloggere! Visst du har en blogg og har lyst på denne parfymen, er det bare til å melde seg på!

Skal du melde deg på? Trykk på bildet nedenfor for å melde deg på!

escvinn2sg
Stikkord: escvinn2sg

08.04.2012

Publisert: 08.04.2012 @ 13:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Hello! I dag skal jeg sikkert være med Camilla også. :) Tror hun kommer ned senere. Akkurat nå holder jeg på med å fikse på videoen vi filmet i går, men kan ikke legge den ut får Camilla har godkjent den. ;)

 

 

- Hva skal dere gjøre på i dag/gjort på i dag?

Fright Night.

Publisert: 26.03.2012 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei! Nå har jeg nettopp sett en film med mamma. ^^ Den var gøy! Fright Night heter den. Thriller, 15 år. Det er en sånn vampyrfilm. :3
- Noen som har sett den?

Jeg vil lese DIN blogg!

Publisert: 20.03.2012 @ 15:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heii! Skoledagen i dag gikk kjempe fort, føltes det ut som. Nå har jeg nettopp vert ute på tur med min nydelige hund. ♥ Og ja! Jeg vil gjerne lese din blogg! :) Jeg elsker å lese andre sine blogger. Så om du vil at jeg skal stikke innom bloggen din en tur kan du bare skrive inn bloggadressen i kommentarfeltet. :)


//we♥it.

 

~ Marie. ♥

A new beginning.

Publisert: 08.03.2012 @ 16:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo! Det var lenge sia ja.. Jeg hadde egentlig sluttet.. Men så fikk jeg lyst til å begynne igjen. Headeren er helt rar og blablabla.. Men jeg skal fikse headeren i dag :3 Eller skal prøve og lage en.. :s Ekke flink med det menmen. I dag har jeg ikke gjort på noe spessielt da. Men på tirsdag var jeg på klassefest! Utrolig gøy. :) Vel, jeg skal begynne å blogge om innkjøp, sminke og så kommer det nok en videoblogg :D

 

hits