Forsiden Add meg Outfits Videoblogg Hverdag Youtube kanal

Kategori: Alt

De få bildene fra konserten

Publisert: 15.07.2012 @ 17:57 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Konseeeeeeert!

Publisert: 14.07.2012 @ 17:38 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Hayy! Nå skal jeg snart ned på konsert med Amalie og Isabella. Idag er det Cir.Cuz (!!!!!!!), Aqua(!) og noen andre.. :) Gleder meg SINNSYYYYKT til cir.cuz! Har babla om dem siden tysnesfest begynte o.o Men nå har jeg hvertfall nettopp kommet hjem fra våge, og der tok jeg et bilde. :P kjøpte ikke noe spess egentlig, men innkjøp kommer i morgen. ;) Da stikker jeg! :)

Amalie med noen bamser som gikk der xD

09.07.2012

Publisert: 09.07.2012 @ 20:26 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Sorry for dårlig med blogging i det siste.. Men nå som det har vært så fint vær har jeg ikke vært noe særlig på pc'n! ;) Vell, i går var jeg i Kidno og badet med johannes og Iris. Det var faktisk ikke litt kaldt en gang! Det var varmt med en gang vi kom uti. :D Og i dag var jeg også og badet i Kidno, men det var litt kaldere en det var i går. :P Var ikke kaldt i dag da, men var varmere i går. ^^ Og så har jeg nettopp komt hjem fra dansetrening. Vi hadde det ute i dag, og det var kjempe gøy! ^^ Jeg var jo ikke på dansetrening forrige gang, og derfor var det litt vanskelig å lære en helt ny dans når alle andre kunne den. Men jeg fikk det til! Så vi skal fremføre den og 2 andre danser tror jeg på tysnesfest. Gleder meg! :) Jeg fikk nettopp så sinnsykt lyst på blåbær, så jeg tar turen i skogen for å plukke blåbær nå. ^^,

Måtte ha et bilde. ^^

- Hva har dere gjort på i det siste? 

04.07.12

Publisert: 04.07.2012 @ 23:08 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Hallo! :)
Sorry for sen blogging i dag og ikke noe blogging i går... Men som sagt var jeg jo i bergen i går. Først bowla vi, så spiste vi på peppes. Jeg og jobas delte en hel sånn stor! :o og beklager.. Men rett før jeg skulle gå, henta jeg kameraet mitt for å ta det med, men selvfølgelig var det tomt for strøm.. Og jeg glemte å lade det... Så det ble bare iphonebilder! Jaja. Og så var vi på kino etterpå og så istid4 <3 KJEMPE GØY! :)

Gigantisk glass o.o

Jeg vant andre runde på bowlinga! :D (Jarle visest ikke på skjermen, men han vant første omgang.)

Btw, dette var mobilblogg.. Ble sikkert dårlig innlegg... :s

02.07.2012

Publisert: 02.07.2012 @ 20:11 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Heyhåå tuddliduu! xD

Sorry for dårlig med blogging i dag, men jeg har bare sittet hjemme og ikke gjort noen ting. Har bare slappet av. ^^ Men i morgen skal jeg reise til bergen til Jonas(ungen til fetteren min) og feire bursdagen hans. :) Vi skal bowle :D Og så skal vi spise pizza. :) Tar med kameraet da. ;) Det gleder jeg meg til! Tante skal jo og være med, så jeg sitter på med henne. :) 


//we♥it. 

Randomt bilde jeg fant.. Men det er jo sant da.. o.o Noen som er enige? haha..

Amalie

Publisert: 30.06.2012 @ 20:52 Kategori: Alt Kommentarer: 4

Hallo! Nå er Amalie hos meg og skal overnatte. ^^ Vi har vert ute og lekt med lenus, så skal vi spille wii senere, og da skal vi ha dansekonkurranse. :) Jeg pleier å vinne. (a) xD Skal filme det, så legger kanskje ut en video i morgen ^^, Har også filma da vi var ute og lekte med lenus, så skal legge det sammen til en video og kanskje poste den i morgen. ^^ Og så har jeg sminket Amalie :D Hun er vant til å bruke brun mascara, og ikke svart. Og så har hun aldri fått øyenvippene til å stå oppover selv om hun brukte vippetang, så i dag fant vi ut at den puta i vippetangen var feil vei, hahah! Så nå får hun lange øyenvipper når hun bruker den. :) Så da sminket jeg henne sånn:

Uten sminke, og det jeg sminket ^^, Fine amalie ♥

Søtaste Phillip skal sove hos oss i dag og. ^^, ♥
Badetur

Publisert: 28.06.2012 @ 00:40 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Hei! Nå er det veldig sent.. Og sorry for at jeg ikke blogga før nå... Jaja.. Idag har jeg vert i Kjevika med kristoffer. Jeg hoppa fra stupebrettet 3 ganger. Var jo kaldt til å begynne med, men ble vant til det da. :) ble ikke noe av den fotoshooten med camilla... Hun kunne ikke :P men vi skal kanskje på fredag ;)

Mobilblogger så tok bare et bilde jeg hadde på mobilen ;)

Natta!

25.06.2012

Publisert: 25.06.2012 @ 21:05 Kategori: Alt Kommentarer: 4

Hej. I ste gikk jeg meg en tur med Lenus og hadde med kameraet, men det var unødvendig, for tok ingen bilder xD Eller jo 2 stk.. Samma det. Jeg filma egentlig inn en video om hva jeg hadde i sminkeveska mi, men den ble bare helt på trynet så jeg droppa hele driten.. Men jeg tenkte heller jeg kunne lage en sminkevideo. Vi får se. ;)

Gullet mitt ♥

 
Barneskole, DONE.

Publisert: 21.06.2012 @ 17:41 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Heioghåå.. Da var ENDELIG barneskolen ferdig! Er jo ganske trist da.. Har hatt Arvid som lærer og Wenche som assistent i 3 år nå. Så det var trist at de ikke skulle følge med oss videre på ungdomsskolen.. :( Jaja, vi møter dem jo på skolen! :) Det er jo samme skole, bare at etter sommeren er vi på ungdomsskolen. Klassen vår hadde i dag konkurranser. Det var fotballstraffe, håndballstraffe, basketstraffe, pilkast, ringspel, hesteskokasting og tautrekking. Vi var delt opp i 6 grupper, og jeg var på gruppe med Tamara, Erlend og Bjørn ove. Vi vant fotballstraffe, handballstraffe, hesteskokasting og tautrekking! :D Gruppa mi vant dermed 4/7 konkurranser! :D Då det endte med at det var vi som vant det hele. :) 1 plass ga 6 poeng, 2plass 5 poeng, 3 plass 4 poeng osv.. Men det var jo bare på gøy så vi vant ingen ting liksom. (: Og på slutten av dagen var det jentene fra 7A mot jentene i 7B som holdt på med tautrekking. 7ajentene vant! :D Så var det guttene i 7A og 7B mot hverandre, da vant 7B. Så var det jentene i 7A mot jentene i 6 klasse, vi vant. Så var det guttene mot guttene i 7a og 6 klasse, og 6 klasse vant. Så vi var bedre en guttene (a) hahah! :) Så satt vi inne og spiste forskjellige chipser, sjokolade, drakk brus og spiste hotdog. :) Ellers i dag har vi grillet. Jeg spiste bare èn hamburger fordi jeg ikke var så sulten.. :P Og nå spiser jeg en sjokolade jeg fikk av Arvid, og videochatter med Amalie på skype. ^^ 

Ser herpa ut på det ene øyet.. o.O

Hihi, Amaliesøta. ♥

 

Sorry..

Publisert: 09.06.2012 @ 22:08 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Jeg vet at jeg er sinnsykt dårlig til å oppdatere bloggen min.. Og jeg burde bli flinkere men jeg er alltid opptatt med noe.. ._. I dag har hvertfall jeg, Amalie(søstera mi altså) og Daniel(kjæresten hennes på fisketur! Terje(broren min) var også med først med gullungen Phillip♥♥♥ Men måtte gå for å hente Yassmine(kjæresten hans) på jobb. ;) Så det ble bare oss igjen. Fikk en liten stygg fisk da.. Og Daniel fikk 4 små stygge fisker, og Terje fikk en stor kul en. ^^, Og så sitter jeg her og hører på musikk, snakker med folk og slapper av. Skal kanskje se en film med Amalie og Daniel etterpå. ♥ Visst dere lurte, så er det ikke så ofte Amalie er hjemme, så hun er avogtil hjemme i helgene og da liker jeg å være med henne. ♥ Derfor er jeg mye med henne og daniel når de er her. :)

 

Hadee! ^^,

PARADISE HOTEL FINALE.

Publisert: 31.05.2012 @ 21:37 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Wohooo! Det er finale i paradise! Jeg vet egentlig ikke hvem jeg håper vinner, har ikke noen jeg heier på for å si det sånn. :) Men nå må jeg se på det! :) Hehe, kjapt innlegg kan man si.


 

- Ser du på Paradise Hotel? 

31.05.2012

Publisert: 31.05.2012 @ 21:01 Kategori: Alt Kommentarer: 4

Halloooo! Kom hjem fra bergen på tirsdag, men har vert så trøtt etter det så har sovet hele tiden nesten..så har ikke orket å skrive noe.. I dag var Phillip hos oss, og i dag var han totalt hyper. Tror han var sinnsykt overtrøtt, fordi han så veldig trøtt ut, haha. Koselig å ha han på besøk da. <3 Og jah.. jeg har jo en stil i engelsk og levere i morgen, og da er det jo tipp topp at jeg ikke har begynt enda.. Kanskje det hadde vert litt lurt å starte nå? Haha, skal skrive nå. :)

Outfit 25.05. Og annet.

Publisert: 25.05.2012 @ 21:50 Kategori: Alt Kommentarer: 2

Hei. Dagen i dag har vert kjempe koselig! Har vert nede på stranda og grillet og badet med mamma, kristoffer og en venn av ham. Det var koselig! Og så maste jeg og Amalie sånn om at jeg skulle være med henne til hytta, fordi hun skulle der i helga. Men fikk ikke lov... u.u Men jaja! I morgen skulle jeg egentlig vert på Suraah Blues, og fremført dansen med dansegruppa.. Men skal ikke det siden jeg skal til fetteren min i Bergen. Det blir jo dumt og ikke gå på Suraah Blues, selv om det blir gøy å reise til fetteren min. :) Jaja. Sånn kan det gå! :P Men her er outfiten for i dag! ;D

fint. not.

Bik Bok.Favoritt shorts! ♥ Bik Bok.

Alt

Publisert: 14.04.2012 @ 16:29 Kategori: Alt Kommentarer: 0

Heihei! I dag har jeg vert ute nesten hele tiden, siden det er så utrolig fint vær. Og i går var jeg jo på Kino med Amalie og Isabella, og så Battleship. Den var kjempe gøy! Det er en av de gøyeste filmene jeg noen gang har sett. (selv om jeg sier det til nesten alle filmer jeg ser.. heaheh) Men denne var virkelig awesome altså. Nesten like gøy som Twilight. Den anbefaler jeg å se. ;) Utrolig gøy film. Og i dag mottok jeg også den Nyx foundation jeg bestilte på onsdag/torsdag. Ble utrolig fornøyd med resultatet! :) Og forresten visst du har noen spørsmål så still dem HER i spørsmålsrunden. Skal svare i dag men trenger flere spørsmål.. Kan være jeg svarer i morgen. ;)
hits